Aansprakelijkheids verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren (AVP)

Een fout maken is menselijk. Helaas kan dit financiële gevolgen hebben voor een ander. Hoe voorzichtig u ook bent, u kunt natuurlijk altijd een dure lamp bij uw vrienden omstoten. Of uw zoontje fietst tegen de nieuwe auto van de buurman. aansprakelijk gesteld worden.

Verzekerd is niet alleen de schade die u aan anderen toebrengt door uw eigen onzorgvuldigheid. Ook uw aansprakelijkheid voor schade die uw kinderen of huisdieren aan derden toebrengen is verzekerd. verzekerde bedragen.


Gezinsongevallenverzekering

Bij een ongeluk denken we al snel aan een verkeersongeval. Toch gebeuren de meeste ongevallen in en om het huis. Ook deze risico's kunnen bijzonder ernstige financiële consequenties hebben. Als een gezinslid door een ongeval invalide wordt of misschien zelfs overlijdt, dan biedt een verzekering uit de Rubriek Ongevallen financiële bescherming in de vorm van een uitkering van het door u gekozen bedrag. De verzekeringen uit deze rubriek geven een ruime dekking en zijn 24 uur per dag over de hele wereld van kracht. Zowel voor individuele personen als voor het gehele gezin. Gekozen kan worden voor het verzekeren van een uitkering bij overlijden en/of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.