Auto-, motor-, boot-, fiets en caravan verzekeringen

Autoverzekering

Helaas worden in ons land veel auto's gestolen. Ook wordt het alsmaar drukker op de wegen. Of het nu gaat om auto of motor, we maken met z'n allen veel kilometers. Aan deze mobiliteit zijn veel risico's verbonden. U kunt bij een ongeval betrokken raken met als gevolg een beschadigd voertuig of misschien zelfs lichamelijk letsel. In zo'n situatie komen een heleboel vragen op u af. Wie is schuldig, wie moet betalen en hoeveel, hoe zit het met mijn medepassagiers en hoe zit het als ik in een lease-auto rijd? Neem voor het afsluiten van een autoverzekering contact met ons op zodat je altijd een gepaste maatwerk polis van ons ontvangt.
U bent beschermd tegen de financiële gevolgen van diefstal of een ongeluk. Wel zo'n prettig en verantwoord gevoel als u op weg gaat!

Basisdekking

De rubriek Vervoer kent de particuliere auto- en motorrijwielverzekering en daaraan verwante verzekeringen zoals ongevallen of schade-inzittenden en verkeersrechtsbijstand.

De basis wordt gevormd door de W.A.-dekking waarmee de aansprakelijkheid wordt verzekerd voor schade die u tijdens deelname aan het verkeer aan derden kan toebrengen. Uw verzekering kan worden uitgebreid met een cascodekking waarmee u ook de schade aan uw eigen auto of motor verzekert. De volledig casco dekking verzekert bovendien schade door van buiten komende onheilen, inclusief aanrijdingen vandalisme, etc.

Met de dekking beperkt casco verzekert u gevaren, zoals diefstal, brand of storm. 

Pleziervaartuigenverzekering

Redeker verzekeringen heeft voor uw boot een zeer aantrekkelijke verzekering.   Met deze zeer uitgebreide verzekering kunt u met een gerust hart het water op. Dit jaar hebben wij onze voorwaarden nog eens extra verruimd, zonder dat u daarvoor extra premie hoeft te betalen.

Caravanverzekering

De Caravanverzekering van Europeesche is modulair van opbouw en heeft een basisdekking waarin de volgende dekkingen zijn opgenomen:

  • Hulpverlening;
  • Wettelijke aansprakelijkheid en
  • Casco.

Camperverzekering

Een camperverzekering die u naar wens kunt samenstellen. Ook voor zelfgebouwde campers.

U wilt veilig én voordelig rondtrekken in uw camper door Europa? De Camperverzekering van de Europeesche biedt u deskundige hulpverlening in binnen- en buitenland. Ook bij ruitschade! Als u uw camper tweedehands heeft gekocht, is deze bovendien de eerste drie jaar tegen aankoopwaarde verzekerd.

De schadevrije jaren van uw auto tellen ook mee bij het bepalen van de premie van uw camperverzekering!

Heeft u uw camper tweedehands gekocht ? vraag naar de mogelijkheden.

Motor verzekering

Geen motorrijder is gelijk, motoren evenmin. De motorverzekering welke u via Redeker afsluit houdt daar rekening mee. Geen standaard, maar maatwerk – helemaal zoals ú dat wilt.

Fiets

Uw fiets brengt u dagelijks naar uw werk. Bovendien brengt hij uw kinderen naar school en laat hij u in de weekenden al het moois van Nederland zien. Makkelijk, sportief en goed voor het milieu. Met de speciale Fietsverzekering ervaart u nog meer voordelen. U beschermt uw fiets tegen de risico’s van diefstal en schade. Ook als hij al een tijdje meegaat !